sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Höpötystä


Pakko tähän alkuun mainita, että Boriksen olo silminnähden helpottui ravaamisesta ja venyttelystä. Ollaan sen jälkeen lenkkeilty vaan irti ja pistin sille tuplakerroksen vaatetta. Tänään oikeen ilahduin kun takaisin kotiin vanhemmiltani kävellessä tajusin ettei se peitsannut koko matkalla yhtään! Ihana nähdä taas tuota sen lennokasta ja hypähtelevää ravia. Pitää varoa enemmän näin liukkailla keleillä tota jumiin menemistä kun tuntuu olevan sille jotenkin sit herkkä. Pitäisi tossutkin noille väkertää, meille ei oo sopinut yhtään ne Rukan tossut mitkä joskus ostin. Bamsu tarponut ne piloille.. Niistä on mennyt kaikki istuvuus ja tarrapinta on kulunut niin että jos sille menee vähänkin lunta väliin, tossut aukee ja sit niitä saa noukkia parin metrin välein jostain kinoksista.. Juu ei.

Ensi viikonloppuna ois hauskan kuulonen talvirieha mihin vois mennä näidenkin kanssa. Paikalla on mätsäriä ja viehejuoksua. Tekis mieli ilmottaa Boris viehejuoksuun, mutta matka on sata metriä.. Borikselle tulis varmaan jossain neljänkytä metrin kohalla ikävä mamia.. :D Muutenkin oon tässä kattellut vähän mätsäreitä ja toko kokeita mihin voisi suunnata keväämmällä. Boriksenkin kanssa menin lupaamaan että startataan Rally Tokon alossa tänävuonna, mitä sitä tulikaan luvattua. Hiihtokelit ois ihan mahtavat ja otolliset, mutta en nyt uskalla mennä kummankaan kanssa vedättämään. Ettei Boris vedä lisää jumiin tai että Bamsun selkä kipeydy. Onhan meillä tässä kuitenkin muutakin omaa talviriehaa, lenkkeillään jäällä vielä kun voi ja nautitaan auringon lisääntymisestä.

Sit vielä hihna-asiaa! Mua on alkanut ärsyttään koirien nahkahihnojen pituus, varsinkin kun ei meillä oo oikeesti tarvetta kaksmetrisille hihnoille. Tykkään pyöröhihnoista, mutta semmosia pyöröhihnoja on vaikea löytää mitkä oikeesti kestää. Meillähän oli hurtan hihnat aluksi, mutta jos hihna alkaa purkautumaan vuoden käytön jälkeen se on ehdoton nou. Eli mitä vaatesuunnittelija opiskelija tuumaa? No eikun narua ostamaan, lukot tilaukseen ja tehdäämpä sitten itse hihnat. Tuleepahan hienot ja mieluisat! Näin pintrestissä linkin jossa oli kivan näköinen ohje hihnan tekoon aion käyttää varmaan sitä tai sitten samaa tekniikkaa kanihihnojen kanssa. Muutenkin kyllä toi pinterest on ollut ihan suosikki kaikkien aktivointijuttujen kanssa, sekä herkkuohjeiden. Suurinta osaa herkkuohjeista en kyllä ymmärrä kun ainesosat on semmoset että itsehän ne napsisin menemään. Koiranherkkuja joihin tulee maapähkinävoita, banaania ja marjoja... Kuinka moni nyt tommosia raaskii koiralle antaa. Lisäksi, koirat varmasti arvostaa enemmän jotain hieman hmmh.. Lihaisempaa. Ootteko tekin nähnyt ehkä vähän hupaisia bongauksia pinterestistä koirille? Esim tämä aiheuttaa pientä hilpeyttä, itselle voisin tehdä naposteltavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti