tiistai 31. maaliskuuta 2015

Keväisiä kuvia

Tähän väliin keväisiä kuvia siis ja näköjään hieman alkulöpinöitä.
Ulkona on masentavasti pieni lumikerros, joten näiden viimeperjantaisten kuvien käsittely ja selailu toi hetkeksi pientä toivoa keväästä! Käväistiin eilen koirien kanssa taas koikkarin mustissa ja mirrissä hakemassa Borikselle Barking Headsia ja lihoja pakkaseen. Nyt löytyy sikaa, nautaa, lohta ja kanaa vaihtelevissa muodoissa, hetki me ainakin pärjätään näillä! Ennestään pakkasestahan löytyi peuraa ja kania joten ompahan monipuolisesti lihoja. Faunattaresta viimeviikolla hain myös ison pellavaöljykannikan, on muuten ollut toimivaa tavaraa sekin. Mutta tosiaan, käväistiin sielä mustissa ja mirrissä ja punnitsin koirat. Kauheet paineet tulleet noiden painonhallinnasta, ois kiva jos molemmat olisi normaalipainoisia joskus ja vielä samaanaikaan. Mutta sinnepäin me ollaan menossa! Bamsu nimittäin painoi tasan kahdeksan kiloa! Se on siis laihtunut nyt noin kolmen kuukauden aikana 700gr! Ja se on aika määrä tuon kokoiselle koiralle kuitenkin. Boris meni taas vähän päältä viidessä kilossa, sille saisi helposti tulla vielä puolitoistakin kiloa lisäpainoa.

Se niistä höpötyksistä sitten suurimmaksiosaksi! Mennään suurella ehkällä sunnuntaina kangasalalle mätsäreihin. Kuitenkin omistaja on menossa sitten taas ensiviikolla petexpoon! Kävi hyvin ja onnistun pääsemään sinne semihalvalla, katsotaan pääsenkö sieltä pois myös "halpa reissu" - ajatuksilla... Vähän kyllä houkuttaa noi messutuotteet aina mutta katsotaan, katsotaan.. Koirilla ei ole oikeastaan mitään mitä ne tarvitsisivat, päinvastoin! Mutta ehkä yksi herkkupussi, treenilelujakaan ei voi koskaan olla liikaa..

Ps. Bannerikin kävi vaihtuen

Sitten niihin kuviin;

Rakkaat hölmöläiset <3

Kuva muuten 5/5 mutta Boriksen korvat... 

Boris; "Bamsu, minä suojelen sinua kaikilta vaaroilta!" Bamsu; "Hahah hyvä vitsi Boris!"

Yhteistyö sujuu 
Väriyliannostus 

Rebel Boris
Bamsu tajus et graffitit olikin laittomia. 

2 kommenttia:

  1. Voi Pamsse, liian myöhästä.

    Ihan sikakivoi kuvei nii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bamsu raukka murehti jatkoseuraamuksista, Borispa meni vielä yksittäiskuvaankin tuotostensa kanssa! Onko tää nyt sitä murkkuikää sitten :(!

      Kiitz :3 Tälläkertaa Janin ottamia ja meitin muokkaamia.

      Poista