tiistai 24. maaliskuuta 2015

Uudistuksia

Bamsu ja Boris viimeviikonloppuna sorsakuvaus -assistentteina. Huom. Bamsun innostunut ilme. 

Tuli sitten uudistettua kanibloginkin ohessa tämä koirujenkin blogin ulkoasu! Kertokaas mitä mieltä, menikö iihan överiksi vai kestääkö silmät tätä väritarjontaa :D Koirat näyttää harvinaisen hippiäisiltä bannerissa, mutta semmosia ne tuppaa tässä kevään alla olemaankin.. Ei olla erikoisempia puuhailtu tälläkään välillä, Bamsun kanssa tänään tehtiin lenkillä paikkamakuuta superhäiriössä eli vilkkaan kävelytien varressa. Neito keskittyi niin hienosti! <3 Katsottuna yksi möllitoko ensikuussa meille, jonka jälkeen aletaan katsomaan mitä parannettavaa vielä on ja sitten virallisiin taas. Voi olla että aiemminkin!

Koirut kävi myös rokotuksilla eikä niistä sen enempää. Sanompahan vain että älkää ikinä ottako kennelyskärokotetta nenäsumutteena..Varsinkaan jos lääkäri suihkuttaa koiran nenään ensin suolaliuosta, jonka jälkeen tapahtumasta tulee täysi kaaos. Onneksi Bamsu palautui tapahtumasta seminopeasti, vaikka se kyllä veti semmoset stressiläähätykset sen jälkeen.. Vielä laskua maksaessa se läähätti ja oli hermostunut (no ei ihme, kai toi suolaliuos kirvelee nenässä jonkinverran). Kuitenkin kun päästiin bussipysäkille niin se rauhottui eikä käyttäytynyt erikoisesti enään loppupäivänäkään. Boriksen osalta rokotukset meni hyvin, ei huomannut piikkiä (taaskaan) kun oli niiin kiire nuolla lääkärin naama puhtaaksi!

Semmosta siis meille, odotellaan kevättä kaikessa rauhassa ja toivotaan lämpömittareiden asettuvan taas plussalukemiin.

12 kommenttia:

  1. Pistäisin aika tiukkaa palautetta kyllä ko. lääkäriasemalle. Tollasia virheitä ei vaan saa käydä, jos lääkäri ei erota suolaliuosta ja kennelyskäsumutetta, niin huh, mitähän se sekoittelee jossain isommissa operaatioissa keskenään. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeep, onneks hoitaja tuli sit siihen sen oikeen kennelyskärokotteen kanssa - mut jälkeenpäin D:

      Poista
  2. Tykkään kyllä molempien blogien uusista ulkoasuista! Hienoja ovat :)

    VastaaPoista
  3. 9mg/ml NaCl -liuos on kyllä sellaista tavaraa, että sillä huuhdotaan ihan normaalisti sieraimet, silmät ja haavat - eikä takuulla kirvele. Varmaan Bamsu on vain reagoinut, jos on ollut koiran mielestä ikävä operaatio.:) Monia koiria näen päivittäin, jotka eivät reagoi nenään laitettavaan kennelyskärokotteeseen mitenkään. Nämä ovat niin yksilökohtaisia juttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos että selvensit! :)
      Voi olla että muuten vaan sit tuntunut epämukavalta tossa puikkonokassa ylimääräset nesteet, osalta varmaan vaikutti tohon stressaantumiseen myös se että sen jälkeen vielä yritettiin laittaa uudestaan eikä päässyt ns. Keräämään itseään ikävästä kokemuksesta. Ton ekanhan se anto laittaa ihan hyvin.

      Poista
  4. Kiva ja pirteä ulkoasu. Kun tänne asti eksyttiin liitytään samalla lukijoiksikin :)

    VastaaPoista