maanantai 4. toukokuuta 2015

Kolme plus yksi

Noh, kiirettähän tässä viimeviikon on pitänyt! (Bloggaajien kuuluisat selitykset)

Katrille (Gingan om) tuli nyt sitten vihdoin belginalku norjasta. Sehän tarkoittaa siis sitä että Boriksella on uusi Paras ystävä koskaan sekä sen lauma täydentyi vielä yhdellä nartulla. Boriksestahan on tulossa tampereen kovin haareminpitäjäpuudeli. Belgipennun eli Meleen ensikohtaaminen omieni kanssa meni todella hyvin. Melee on nyt hieman päältä nelikuinen, mutta silti meikäläisen pieniä otuksia niin paljon isompi! Mutta silti kumminkin tosi honkkeli ja höppänä. Meleetä hieman jännitti iholle tunkeva villakoira kun taas Bamsu antoi pennun ihan rauhassa tutustua tilanteeseen. Boris ja Melee löysivät hetken hakemisen jälkeen yhteisen sävelen ja alkoivat leikkiä niin että lattia tömisi! Boriskin alkoi ihan haukkumaan leikin yhteydessä, harvemmin sen kuulee pitävän ääntä. Sunnuntaina mentiinkin sitten edellämainitulla porukalla käymään Tampereen Koirauinnissa pitkästä aikaa..

Sävy sävyyn x2
Boris on ollut viimeksi iiihan pienenä mukana uimalassa, Bamsu taas kävi viimeksi joulun alla vesipetoilemassa. Meleelle tämä oli luonnollisesti eka kerta. Bamsu noin kymmenen minuuttia vierasti ramppia kunnes muisti miten sinne veteen hypätäänkään. Sen jälkeen sitä ei meinannut saada vedestä pois, palloa olis voinut hakea vaikka loppupäivän! Boris kävi uittajan avulla pari kierrosta, muuten se vain tyytyi viemään muiden leluja. Melee taas yllätti kaikki ja siitä kuoriutuikin oikein kunnon vesipeto! Ei meinannut sitäkään saada pois vedestä kun homman tajusi. Aika ihana pikkuinen belginalku kyllä tuo Melee. Vahvistuu vain oma belgikuume, taitaa se niin olla ei noista belgeistä mihinkään pääse? Sen verran valloittavia tapauksia on tässä lähipiirissä ollut ja on että kai tännekin joskus semmoinen eksyy. Kuitenkin, käytiin uinnin jälkeen Kodin Terrassa viherpeukaloimassa sekä sosiaalistamassa penneä. Boris oli ihan onnessaan aina kun joku pysähtyi rapsuttelemaan sitä, Bamsu taas oli onnessaan kun mentiin eläinosastolle, sielähän tuoksui ruoka. Boris ja Melee oli kyllä hassuja kun kävelivät vierekkäin ja välillä tökkivät toinen toistaan, hännät heiluen ne kävelivät ja pienesti leikkivät kun edettiin käytävillä. Innolla odotan mitä noiden kahden touhuista vielä seuraa!
Ja joo, uinnin jälkeen koirat on kuulemma yleensä väsyneitä. Melee oli ainoa väsynyt koko reissusta. Otin koirilta pannat eteisessä pois ja heti juoksujalkaa lelulaatikolle ja skinneeziä repimään. Se siitä väsytyksestä.. :D

Bamsun ilme kertoo kaiken, ihan kiva reissu oli! 
Tarkoitus olisi mennä uudestaan tässä vielä kevään korvissa koirauimalaan ehkä saman kokoonpanon kanssa. Muutenkin tässä tulee nyt olemaan kaikenlaista aktiviteettia ja suunnitelmaa kevääksi ja kesäksi! Ihana kun joka paikassa on ihan vehreää sekä aurinko paistaa, saa jotenkin uutta energiaa kaikkeen puuhailuun. Muutettiin tosiaan 1.5 tähän alakerran asuntoon (Luhtitalon alempi kerros) ja ollaan koirien kanssa tehty ahkerana pihahommia. Bamsu ja Boris tosin lähinnä tuhoavat kaatamiani pajuja, mutta parempi virka sekin kuin ei mikään. Bamsu saa taas kesän tehtäväksi olla kanipaimenena kun ne ovat tuossa pihassa ulkoilemassa. Bamsuhan aina paimentaa sekä vahtii niitä ihan luonnostaan ja ihan hyväkin. Bamsu onkin pari kertaa jo viimekesänä joutunut häätämään irtokissoja kanihäkeiltä, toivonmukaan tänä kesänä ei niin ahkeraan tarvitse vahtia kun Tampereella asutaan.

Ja okei, mun on ihan pakko laittaa tähän loppuun aikas söpö Melee meikäläisen takapihalla Katrin kanssa. Oli vaan pakko. Kattokaa nyt, miten mä selviän tän naapurina saamatta pentukuumetta?! :D




2 kommenttia:

  1. Boriks on onnenpöödeli, kun sai ystäväbelgin. Niin kuuluu vain olla. Tarttet ehkä oman belgin. Tai siis tiäks Boris tarttee. Oma lemmikki kehittää esim. vastuullisuutta. Tosin belgit tekee puudeleista ihan kaikkea muuta kuin vastuullisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh niin siis toisen ystäväbelgin ;) Meleen omistajallahan on jo ennestään tässäkin blogissa jonkunverran seikkaillut Ginga. Ja joo, jotenkin tuli heti mieleen Boriksen ja Gingan huippuhauska yhteisreissu rusakon perään, oikeen kaks "viisasta" päätä yhteen! Valmiiks jo pelottaa mitä Boris ja Melee tulee vielä keskenään keksimään.. :D

      Ja oli mul pari kesää taaksepäin yks tervunarttu kesän sijaiskodissa. Niil oli Bamsun kanssa kuukausi ikäeroo, Bamsu oli sillon muistaakseni 10kk ja tää oli 9kk. Se tuli vähän vaikeista oloista ja aina välillä löysi kodin mutta palautu aina takas. Loppujenlopuks se sai sitten hyvän kodin, harmittaa vaan kun asuin sillon porukoilla enkä saanut sitä pitää D:

      Poista