perjantai 6. maaliskuuta 2015

Korvakarva ja karvakorva, häh?

Mistä tietää että kevät tulee?

Bamsulla alkoi karvanlähtö.. Ja kunnolla lähteekin! Vaikka tosin kuinka harjaa niin tuntuu ettei se mihkään pienene turkin osalta, mistä tätä karvaa oikein siis riittää? Nyt tätä kirjoittaessa katson pihalle ja tajuan että siinä ne kevään merkit sitten onkin... Lunta sataa mutta eläimet on ihan keväthuuruissaan. Kaneillakin on alkanut kiimat, välillä ihan punastuu kun seuraa kolmen tytön kevätpuuhia... Krhm.

Heti kun saa yksin ihan ok seisotuskuvan, on se kännykkälaatuinen. 
Bamsu on ollut myös pari päivää jotenkin omituinen. Piipittää kokoajan ja merkkailee pihalla aika paljon, liekö juoksut alkamassa. Edelliset oli ennen joulua, syksyllä? Noin viitisen kuukautta siitä on kun viimeksi oli juoksut, viimeksi juoksujen välillä oli 8kk. Saas nähdä onko juoksuja vai onko vaan turhaumaa siitä kun oon ollut kaksi viikkoa kuumeessa, eikä koirilla oo ollut oikeestaan mitään ohjelmaa. Pahimmissa kuumeissa ne pääsivät vain pissalle pihalle, josta itelle ainakin tulee kauheet tunnontuskat! Myös oma silmätulehdus on rajoittanut menoa, pahimpina päivinä makasin pimeässä huoneessa ja katsoin himmennettyä tvtä. Pihallelähteminen ei ole tullut kuuloonkaan. Joten nyt on koirat saanu laiskotella kyllä monen viikon edestä. Kunhan tästä parannun niin taidetaan ensitöiksemme mennä juoksemaan suurimmat energiat pois. 

Nyt kun katsoo tuota ylläolevaa kuvaa niin ehkä siltä on vähän tuosta kropasta lähtenyt karvaa. Peppukarvat sillä on kyllä aina tommoset puuhkat. En onneksi mennyt ilmoamaan Bamsua Tampere Kvseen, se alkaa olla vähän liian karvaton kehään. Boriksellakin on jonkinverran karva kasvanut, muttei mitenkään huomattavasti. Pitää varmaan kohta vaihtaa tää blogin nimi "Löpinää karvasta" kun höpötän niin paljon näitä turkkiasoita..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti