tiistai 2. kesäkuuta 2015

Not hard to smile

"Olen niiiin hieno neito"
Koirujen kanssa on kiirettä pitänyt ja kesää vietetty. (Miks musta tuntuu että alotan näillä sanoin melkein jokaisen blogitekstin?)  Aika paljon mullistuksia tässä meneillään, Janikin pääsee vihdoin intistä ja muuttaa luokseni, joten asumisjärjestelyjä on tullut pohdittua ja mietisteltyä. Kaiken kiireen keskellä Bamsukin päätti aloittaa vihdoin juoksunsa, joka ikävä kyllä tarkoitti Boriksen hoitoon viemistä. Boriksellakin on vihdoin sitten ensiviikon tiistaina kastrointiaika! Vähän, tai no, ei edes niin vähääkään jännittää tämä meidän elon mullistava toimenpide! Saatiin tässä välissä ryhmäpaikkakin agilitystä kesäksi. Bamsu saa olla nyt nämä muutamat kerrat aksailemassa, eli siis ne kerrat kun Boris ei pääse. Pitää muistaa ettei tehdä mitään Bamsulle kovin selkää rasittavia juttuja, mutta jotain kumminkin!

Käväistiin viimeviikkona Bamsun ja Katrin + Melee kanssa Sup With Your Pup! - Tapahtumassakin. Siitä ei ole juurikaan kerrottavaa, keli oli aika huono jonka takia ei kokeiltukaan suppailua koiran kanssa. (Rantaanpääsy vaikutti aika haasteelliselta) Ilmapiiri oli ihan mukava ja saatiin kotiinviemisiksi lahjakortti reviiriin ja jotain koirien ensiapujuttuja. Muuten onkin tässä nyt tullut pihaa laitettua kuntoon, lenkkeiltyä kivoissa keväisissä maisemissa ja oltu kavereiden kanssa. Blogi tulee varmaan olemaan jonkunverran hiljaisena tässä kevään alla, varoittelen jo etukäteen. Vaikka olisihan tässä aiheita blogikirjoituksille, en vain saa aikaiseksi niitä sepustella. Tiivistettynä me siis aksaillaan, tokoillaan, uidaan ja reissaillaan keväällä. Suunnitelmissa olisi mennä jonkun kaverin kanssa taas Koirakahvila Vainuun käymään sekä tutustua ehkä uusiin koirakavereihin. Nykyään kun särkänniemeenkin on ilmainen sisäänpääsy, olisi sielä kiva käydä koirien kanssa. Varmaan Katrin sekä belgien, saa pikkuinen hieman sosiaalistamista ja itse otan varmaan Boriksen. Boris parka, kun on niiiiin monta ihmistä ja kaikkia ois ihan hirmu kiva pusutella.

Hyvää kesää kaikille lukijoillekin! Viettäkää mukava kesä lomaillessa tai kesätöissä, muistakaa ostaa välillä jäätelöä (koiralle).

1 kommentti:

  1. Hei!, tykästyin blogiisi todella paljon! kivoja kuvia ja mukavan mittaisia tekstejä! Olisiko mahdollista että kävisit äänestämässä minun sekartuista piskiäni vuoden 2016
    showhauksi täällä : http://koti.kapsi.fi/~villep/kuonokirja/jarppi/

    oon todella kiitollinen ja kaikki äänet on todellakin tarpeen!
    rullaat siis vähän alaspäin ja painat vihreää ympyrää :3

    - Sara sekä Jarppi
    - www.jellonat.blogspot.fi

    VastaaPoista