lauantai 2. maaliskuuta 2013

Omnom.

Otsikostakin voisi päätellä että taitaapi olla meidänkin aika tehdä ruokapostaus! Mutta sitä ennen kerron aika jännittäviäkin uutisia, nimittäin Bamsu menee tampere kvseen. Se olisi sitten meidän eka virallinen näyttely, onneksi mätsäreitä sitä ennen on n. 6-8 mitä nyt laskiskelin :D Eli ankaraa treenausta vaan, itse en Bamsua esitä vaan sen hoitaa kaverini Laura ihan vaan sen takia ettei Bamsun esiintyminen menisi pieleen jos itse jännitän liikaa. Mutta kuitenkin, nyt sitä ruoka asiaa.


Eli aloitetaan vaikka näistä lihoista, tällähetkellä meillä on broilerin luita, tarkemmin selkäpaloja lihaisina luina. Tämän lisäksi oli mm. possun sorkkaa ja broitskun siipiä ja ei lihoina kanan kaulaa jne.


Tässä taas kaikkea mitä tuon kuppiin tungetaan, tuo mössö tuossa on kasvismössöä minkä olen itse tehnyt. Joskus laitan lihan päälle piimää ja joskus tuo saa kookosöljyä. Kookosöljyllä myös Bamsun tassunpohjia olen rasvannut ja olen huomannut että nytkun sitä antaa ruoan mukana niin pysyy anturat pehmeinä ja turkki kiiltää!



Kalkkirekkuakin meillä on, ei vaan ole tullut enään oikein käyttöä kun saa luita joista saa kalkkia.

 
Joskus jos johonkin reissuun lähdetään, vaikka yökylään niin otetaan tätä meidän nappulaa "matkaruoaksi".  Joskus käytetään myös palkkaukseen.
 
 

Ja sitten tietty herkut. Nuo pussissa olevat ovat muistaakseni almo naturen herkkuja, vehnättömiä ja pehmeitä ja saa hyvin vaikka kahtia jos haluaa. Sitten myös ykkössuosikki eli kuivattu kananfile josta saa leikattua paloja joita myös näkyy tuolla pussissa.



Bamsun kaihoisa katse pihalle.. Pienenä loppukevennyksenä :)!

2 kommenttia:

  1. Ensimmäinen laulaa ''Rakkaus on lumivalkoinen'',
    toinen laulaa, että ''Rakkaus on sininen''.

    Mun mielestä: Rakkaus on ruskea valkoisin merkein ;) <3

    VastaaPoista
  2. Blogistani löytyy sinulle haaste :)

    http://torekelpi.blogspot.fi/2013/03/haaste.html

    VastaaPoista